castellano

A banda d’activitats com l’excursionisme, caça o rutes en bicicleta de muntanya que ofereix la comarca, a Cal Brentxat us oferim també la oportunitat de realitzar caps de setmana temàtics amb activitats tradicionals agrícoles i culinàries.

Elaboració de Conserves

A Cal Brentxat fa més de 40 anys que elaborem les nostres pròpies conserves de tot tipus. Oferim la oportunitat de passar un cap de setmana en un bonic entorn aprenent a elaborar conserves tradicionals - samfaina, salsa de tomàquet, melmelades, carns escabetxades - per després emportar-te cap a casa les que tu hagis fet. No voldràs provar una conserva industrial mai més. L'activitat es realitza en grups de 10 persones a la temporada de setembre-octubre i cal fer la reserva amb antelació.

restauracio

Restauració de Mobles

Inicia’t en l'art de recuperar mobles antics:

  • Neteja
  • Desinfecció
  • Recuperació del Color
  • Vernís
  • Encerat

Porta la teva pròpia peça i emporta-te-la a punt de lluir. L'activitat es realitza amb grups de 10 persones i cal fer la reserva amb antelació.

Elaboració de Pa i Pastes

Quantes vegades no hem vist anuncis que ens recorden les nostres tradicions, del camp, de les masies i de l'entranyable aroma del pa acabat de fer? Aprofita la oportunitat de viure-ho. En el Mas del Vilallong tenim un forn de llenya per preparar pa i pastes a la manera tradicional.

Gaudeix de la naturalesa mentre en el Mas elabores i disfrutes d'un pa autèntic, fet per tu mateix i acompanyat amb embotits artesans. L'activitat es realitza amb grups d’un mínim de 10 persones i cal fer la reserva amb antelació.

horno